MATEROM AUTOMOTIVE Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile MATEROM AUTOMOTIVE.

  1. Oferte & actiuni
  2. NOUA ŠKODA FABIA
14.03.2022
PREZENTARE

NOUA ŠKODA FABIA

Design modern, tehnologie de ultimă oră și cel mai mare portbagaj din clasă.

SKODA FABIA

De la 13.675 € € (TVA inclus)*

*Ofertă supusă unor termeni și condiții.


Vânzator:
MATEROM AUTOMOTIVE SRL - Viisoara, Nr. 264, Mun. Bistrita,jud.Bistrita Nasaud, 420006

Mircea Curtuiuș – Director Vânzări Auto ŠKODA
Mobil: 0722 664 189
Tel: 0263 210 425
Email: Mircea.Curtuius@materom.ro  

Alexandra Feldiorean - Vânzător Auto ŠKODA
Mobil: 0723 680 504
Tel: 0263 210 425
Email: alexandra.feldiorean@materom.ro  

Image

Exterior

Noua FABIA impresionează cu designul său modern și dinamic, ce îi creează o alură impunătoare și totodată un aer rafinat și elegant. Dar nu este doar un autoturism estetic, ci și unul foarte practic, ducându-și la îndeplinire fără ezitare toate rolurile ce îi sunt atribuite.

Image

Atât în oraș, cât și la drum lung, FABIA vă va impresiona în orice împrejurare cu ținuta sa echilibrată pe drum.

ImageCu noul său înscris ”ŠKODA” de pe hayon, FABIA își demonstrează cu mândrie apartenența la familia ŠKODA.


Image

Interior

Configurați interiorul exact așa cum vi-l doriți. Ce părere aveți, de exemplu, de finisajele în nuanța cuprului?

Image
Image

Interior elegant si spatios

Interiorul modelului FABIA se caracterizează prin numeroase detalii inteligente, dar și prin spațiul amplu. Confortul pasagerilor este amplificat și de soluțiile unice Simply Clever, atât pe locurile din față, cât și cele din spate. Iar portbagajul este, desigur, din nou cel mai mare din clasa de autoturisme din care face parte FABIA. Interiorul este configurat în manieră inteligentă până la cel mai mic detaliu.


Image

FABIA oferă spațiu generos și confortabil pentru toți pasagerii, atât cei de pe locurile din față, cât și cei care călătoresc pe banchetă.

Image

Portbagajul de 380 de litri este cel mai mare din clasa din care face parte FABIA și oferă numeroase soluții ingenioase "Simply Clever".

Image

Priveliste fascinantă

FABIA ridică limbajul de design al mărcii ŠKODA la un nou nivel. Automobilul are o alură impunătoare, dar totodată prietenoasă. Din orice unghi ați analiza designul, veți descoperi detalii interesante. De netrecut cu vederea este și coeficientul aerodinamic de 0,28, ce este cel mai mic din clasa de automobile din care face parte FABIA.


Image
Image

Siguranta si Confort ŠKODA FABIA

Siguranta pe primul loc

Cele până la nouă airbag-uri, centurile de siguranță în trei puncte și tetierele optimizate pentru siguranță interacționează toate în mod optim, protejând șoferul și pasagerii de răniri în caz de accident. La fel de importante pentru siguranță sunt și caroseria rezistentă, precum și gama largă de sisteme de asistență și siguranță.


Atractiv si inteligent

Mulți s-ar mulțumi deja și numai cu designul atractiv al modelului FABIA, dar acest model nu este doar frumos, ci și inteligent. Astfel, panoul avansat de instrumente Virtual Cockpit cu display-ul de 10,25 inchi vă pune la dispoziție cinci layout-uri diferite, putând afișa și harta de navigație. Adițional pentru FABIA sunt disponibile și un sistem de infotainment cu ecran de până la 9,2 inchi, sistemul de iluminare ambientală și sistemul de sunet ŠKODA.


Image
Image

Condiții climatice confortabile

Sistemul de climatizare "Climatronic" cu reglaje pe două zone este oferit în premieră în gama de dotări opționale a modelului FABIA. Acest sistem automat vă permite să vă bucurați de senzația plăcută a temperaturii constante la interiorul automobilul. De asemenea, șoferul și pasagerul din față își pot seta fiecare seaparat temperatura preferată, iar senzorul pentru umiditate reduce aburirea geamurilor, contribuind, de asemenea, la optimizarea confortului. 


Tehnologii de ultimă oră

  • Asistentul de parcare
  • Faruri cu TOP LED
  • Travel Assist
  • Asistenti de siguranta
Image
Image
Image
Image

Rămâneți online chiar și în deplasare

Funcțiile ultra-avansate de conectivitate ale modelului FABIA simplifică utilizarea mașinii în cotidian și vă oferă tot ceea ce vă este necesar pentru a ajunge la destinație la timp, dar și în confort deplin.


Image

Dotări

AMBITION

Dotari de serie (selectie): Volan imbracat in piele Faruri Basic LED Lane Assist Computer de bord Radio Swing cu display color 6,5" Pregatire telefon cu Bluetooth Aer Conditionat Scaune fata incalzite Duze stropitoare parbriz incalzite Oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite Geamuri electrice fata Hill Hold Control


Image
Image

STYLE

Dotari de serie (selectie): Volan multifunctional Senzori parcare spate Jante aliaj 15" Proiectoare de ceata Light and Rain Assist Cotiera centrala fata Easy Start Geamuri electrice fata/spate Iluminare ambientala LED


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.