ŠKODA SCALA

Fă pasul!
SKODA SCALA


ŠKODA SCALA: de la de la 15.284 Euro.

*Ofertă supusă unor termeni și condiții.


ŠKODA SCALA este un model complet nou, cu un design încărcat emoțional și o identitate puternică. Noul model este următoarea etapă în dezvoltarea limbajului de design ŠKODA.

Elemente esențiale


Eleganță dinamică

SCALA, numele pe măsură, provine din latină, însemnând "scară". Hatchback-ul îmbină designul emoţional, cu un nivel ridicat de funcţionalitate, dar şi cu conectivitate de ultimă oră şi transferă, pentru prima dată limbajul senzaţional de design al studiului VISION RS în producţia de serie.

Un nou clasic

Interiorul se bazează pe designul exterior dinamic. Aceasta îmbină ergonomia bine gândită, cu un design încărcat emoțional, cu curbe elegante. Un alt avantaj al interiorului, pe lângă designul încărcat emoțional și materialele de înaltă calitate, este posibilitatea de personalizare.

Un lucru sigur

Când vine vorba de siguranță, SCALA obține, scoruri cu multe sisteme de siguranță.Vehiculul este echipat cu un număr mare de sisteme avansate de asistență a șoferului, până la 9 airbag-uri și un asistent de urgență.

Standard în ceea ce privește spațiul 

ŠKODA SCALA este versatilă și spațioasă, un partener ideal pentru toate situațiile. Portbagaj practic de 467 litri,oferind numeroase opțiuni de atașare și cârlige. Scaun pasagerului din față este pliabil, ceea ce permite transportarea obiectelor cu o lungime de până la 2.511mm.

Motoare puternice și economice

Cu ŠKODA SCALA puteți alege motoarele pe benzină de 1,0 și 1,5 TSI sau motorul Diesel 1.6 TDI. Puterea variază între 70 și 110 kW și este transmisă roților din față. Tipurile de transmisie sunt: manuală cu 5 sau 6 trepte și automată, DSG, 6 trepte și 7 trepte de viteză.

Noul sistem opțional Sport Chassis Control face mașina și mai sportivă. În plus față de modul Normal, șasiul - care este cu 15 mm mai jos - oferă un mod Sport cu absorbție a șocurilor mai rigidă.

Tehnologii

Asistenți de siguranță: Asistență la păstrarea benzii, Lane Change Assist, Front Radar Assist, Protecția proactivă a ocupanțiolor,Frână multi-coliziune.

Asistenți de confort: Asistent de lumină, Control Automat al distanței (ACC)

Asistent de parcare

 Infotainment și conectivitate

Noua generație de sisteme de infotainment SCALA cu afișaje de până la 9,2 ”este completată de Cabina Virtuală cu afișaj de 10,25”. SCALA este primul ŠKODA conectat întotdeauna la internet datorită cardului eSIM încorporat. Există, de asemenea, o gamă largă de servicii ŠKODA Connect, inclusiv noi aplicații de infotainment.

Caracteristici

Tehnologie inteligentă: Cockpit virtual, Sistem de sunet ŠKODA, Cutie telefonică, Suport multimedia

Detalii inteligente: Suport pentru sticle, Cotieră centrală în față, Vestă de salvare

Confort inteligent: KESSY, Hayon cu deschidere și închidere electrică, Cuplajul remorcii pivotabil

Spațiu inteligent pentru bagaje: Podea de încărcare variabilă, Cârlig pentru genți

Vanzator:
MATEROM AUTOMOTIVE SRL - Punct de lucru din Loc. Viisoara 264, Mun. Bistrita,jud.Bistrita Nasaud, 420006

Mircea Curtuiuș – Director Vânzări Auto ŠKODA
Mobil: 0722 664 189
Tel: 0263 210 425
Email: Mircea.Curtuius@materom.ro  

Alexandra Feldiorean - Vânzător Auto ŠKODA
Mobil: 0723 680 504
Tel: 0263 210 425
Email: alexandra.feldiorean@materom.ro  


DESCOPERĂ OFERTA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE: https://oferteskoda.ro/skoda-scala/