1. Noutati
  2. Oferta Lunii Iunie: Căști Wireless
05.06.2024
Totul despre accesorii

Oferta Lunii Iunie: Căști Wireless

Ascultă Muzica Preferată la Un Alt Nivel!

Căști wireless


Transformă-ți experiența auditivă cu oferta noastră specială din luna iunie! Căștile noastre wireless sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, oferindu-ți confort și performanță excepțională. Iată de ce nu trebuie să ratezi această ofertă:


  • Anulare Activă a Zgomotului (ANC): Blochează zgomotul extern nedorit pentru a te bucura la maximum de muzica preferată, oriunde te-ai afla.

  • Autonomie Impresionantă: Căștile pot fi folosite până la 5 ore cu o singură încărcare, iar carcasa reîncărcabilă îți oferă până la 20 de ore de ascultare continuă.

  • Rezistență la Intemperii și Transpirație: Perfecte pentru orice activitate, fie că ești la sală sau afară, indiferent de condițiile meteo.

  • Apeluri Clare și Funcție Tactilă: Microfonul încorporat și funcția tactilă îți permit să efectuezi apeluri clare și să controlezi muzica cu o simplă atingere.

  • Performanță de Top: Nivelurile ANC de până la 25 dB și certificările BSCI și RoHS garantează că aceste căști sunt accesoriul perfect pentru ascultarea muzicii de zi cu zi.


  • Preț: 210 Lei (TVA inclus).


Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți experiența muzicală cu căștile noastre wireless de top! Disponibile doar în luna iunie!


Grăbește-te și comandă acum Căștile Wireless:
Tel: 0263 210 425

E: [email protected] 


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.